Om oss

Velkommen til Bvpro.no, din sentrale ressurs for alt relatert til barnevernsarbeid. Vår misjon er å styrke ansatte i barnevernet gjennom tilgang til oppdatert informasjon, praktiske verktøy og kontinuerlig faglig utvikling.

I hjertet av vårt arbeid ligger en dyp forståelse for de unike utfordringene som du møter i ditt daglige virke i barnevernet. Derfor har vi utviklet dette nettstedet – en omfattende kunnskapskatalog der du som fagperson kan finne nødvendig støtte og ressurser for å utføre arbeidet ditt på en forsvarlig og effektiv måte.

Våre tilbud inkluderer:

  • Faglig Materiale: Inngående artikler og oppdateringer om viktige temaer i barnevernet.
  • Verktøy: Hjelpemidler og guider som forenkler og forbedrer arbeidsflyten din.
  • Kurs og Opplæring: Oversikt over relevante kurs, arrangementer og seminarer som bidrar til din faglige utvikling.
  • Faglige diskusjoner: I diskusjonsforumet vårt (hvor bare bruker med enhetskontoer har tilgang) kan du følge med på, og delta i, faglige diskusjoner om utallige aktuelle tema.
  • Og mye mer!

Nettstedet er stadig under utvikling, og vi vil kontinuerlig utvide våre ressurser slik at de alltid er aktuelle og av høyeste kvalitet. Vi inviterer deg til å utforske Bvpro, dra nytte av innholdet, og bli en del av fellesskapet.

Vårt engasjement

Vi forstår viktigheten av ditt arbeid og ønsker at Bvpro.no skal være en pålitelig støtte i din innsats for å gjøre en positiv forskjell i livene til de familiene du møter i jobben din. Vårt mål er å tilby en plattform som ikke bare gir tilgang til informasjon, men også fremmer en følelse av fellesskap og støtte blant fagfolk innen barnevernet.

For spørsmål, forslag, eller mer informasjon om hvordan du kan benytte deg av våre tjenester, ikke nøl med å kontakte oss.


Innhold fra Barnevernfaglig kvalitetssystem er levert av Bufdir. Alltid faglig oppdatert.

BFK | Bufdir

Betalingsløsning i samarbeid med Stripe. Trygt og enkelt.

Stripe